Gyerekorom

Gyerekorom

Philips Walkman 1987

2021. szeptember 27. - Dr Dee

Philips Walkman D-6658

1987-ben a nővérem kijutott az Egyesült Államokba. Ez akkoriban ez HATALMAS dolog volt.Édesapám nem titkolt hátsó szándéka volt, hogy kint maradjon,diszidáljon.  Nem történt meg.Átlag ember 3-4 évi fizetését elvitte ez az utazás. Nem én voltam kint hanem ő.De még is nagyon mély nyomot hagyott bennem. Az amerikai állom.

Sok mindent kaptam Amerikából.Többek közt egy ugyanilyen Walkmant,pont ezekkel a kazettákkal. Rengeteg kazettát hallgattam végig rajta. Stilusmban  a discótol kezdve a Jean Michael Jarre-ig. A hangszín állítási lehetőség szuper volt rajta. 

Sajnos az enyém az évek során eltűnt.Ezért pár éve elkezdtem keresgélni az itthoni majd a nemzetközi felületeken.

Hála Istennek az ebayen rátaláltam. Egy euróért volt meghirdetve. Senki nem licitált rá így egy euróért hoztam el.Aposta költség 9 euró volt. Szép állapotban van. Nem rég kapott új szíjakat is lapot,igy jópár évig még működni fog.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://megvanmeg80bol.blog.hu/api/trackback/id/tr7416701834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása